Publikációk

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársainak publikációs jegyzékei

A publikációs jegyzékek összeállításával célunk, hogy átfogó képet adjunk a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban folyó publikált tudományos munkákról, előadói teljesítményekről, valamint felhívjuk a gyógyításban és kutatásban dolgozók, a hazai és külföldi társintézmények munkatársainak és más érdeklődők figyelmét munkatársaink által elért eredményekre.

2013.

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház által szervezett akkreditált továbbképzések programjai és válogatott összefoglalói 2013.

A Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2012

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 32 intézményi egységéből 201 munkatársunk bibliográfiája jól tükrözi a gyógyító munka melletti kutatási és tudományos tevékenység erős beágyazottságát a nemzetközi és a hazai klinikai kutatásokba, melyek alkalmanként innovációs folyamatok alapjaként is szolgálhatnak.

A 2012. évi publikációs jegyzék letölthető PDF formátumban:
A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2012

A Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2011

A Kaposi Mór Oktató Kórház 33 intézményi egységéből 283 munkatársunk bibliográfiája jól tükrözi a – gyógyító munka melletti – kutatási és publikációs tevékenység erős beágyazottságát a nemzetközi, az országos és a regionális klinikai kutatásokba, melyek alkalmanként már innovációs folyamatok alapjaként is szolgálhatnak.

A 2011. évi publikációs jegyzék letölthető PDF formátumban:
A Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2011

A Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2010

A Kaposi Mór Oktató Kórház 27 intézményi egységéből 228 munkatársunk bibliográfiája jól tükrözi a – gyógyító munka melletti – kutatási és publikációs tevékenység erős beágyazottságát a nemzetközi, az országos és a regionális klinikai kutatásokba, melyek alkalmanként már innovációs folyamatok alapjaként is szolgálhatnak.

A 2010. évi publikációs jegyzék letölthető PDF formátumban:
A Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2010