I.sz. Neurológiai és epilepszia szakambulancia

A szakrendelő címe:

Kaposvár, Tallián Gy. u. 20-32. Északi Tömb, 8/I. D szárny

Igénybevétel módja: Beutaló és előjegyzés köteles

Rendelési idő

HÉTFŐ
07:30-15:30
KEDD
07:30-15:30
SZERDA
07:30-15:30
CSÜTÖRTÖK
07:30-15:30
PÉNTEK
07:30-15:30

Orvosbeosztás: havonta váltakozva.

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

Nem előjegyzett betegnek a Központi regisztráció és betegfelvétel az Északi Tömb bejáratának aulájában.

Előjegyzett betegnek, illetve mozgásában korlátozott betegnek, akivel hozzátartozó nem érkezik, a központi betegfelvételnél regisztrálnia nem kell.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?

Előjegyzési időpont személyesen a Neurológiai Osztály ambulanciáján az információs pultnál, vagy telefonon a 82 501-300 / 1676-os melléken kérhető. A betegvizsgálatok az előjegyzési időpontban történnek, illetve akut beteg soron kívüli ellátása esetén, valamint egyéb, előre nem látható esemény közbejötte esetén kb. 30 percet csúszhat.

Van -e várólista?

A neurológiai szakrendelésre az előjegyzési időpont 6-8 hét.

Honnan kell a beutaló?

Beutaló a háziorvostól, az intézmény más osztályaitól, szakrendeléseitől, illetve saját osztályról, vagy szakambulanciáról visszarendelés esetén az előző lelet a beutaló.

Mit kell magával vinnie, milyen egyéb utasításokat kell követni?

A neurológiai betegvizsgáltra érkező beteg hozza magával valamennyi korábbi vizsgálati leleteit és képalkotó felvételeinek rögzített változatát (CD), különösen akkor, ha ezek a vizsgálatok nem a Kaposi Mór Oktató Kórházban készültek. Emlékezetzavar, eszméletvesztés esetén szükséges, hogy egy olyan kísérő jöjjön a beteggel, aki a rosszullétről leírást tud adni.

A rendelés telefonos elérhetősége:

A rendelés elérhetősége: 82/501-300 / 1119
Bármilyen felvilágosítás személyesen, illetve telefonon az ambulancián működő előjegyzés-regisztrációtól kérhető a 82 501-300 / 1676-os melléken.

Területi ellátási kötelezettség

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti, a Kaposi Mór Oktató Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.

Itt érhető el és tekinthető meg a lista
A „Település ellátási adatlap” opción belül, „Település kiválasztása” -nál be kell írni a települést és kilistázza, hogy adott szakma esetén melyik kórház a területileg illetékes.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

A leggyakoribb neurológiai panaszok, fejfájás, szédülés, zsibbadás, végtaggyengeség, egyensúly megtartásának zavara, beszédzavar, látászavar, gondolkodászavar alvászavar, horkolás, tudatzavar, rosszullétek, epilepszia, feledékenység, remegés, mozgászavarok. Az ambulanciákon folyik továbbá epilepszia, Parkinson-betegségek, demencia, alvászavarok kivizsgálása és gondozása.

Mire számítson a rendelésen?

A rendelések átlagos időtartama 20-30 percig tart. A gondozás rövidebb ideig, az első vizit hosszabb ideig tarthat. A neurológiai betegvizsgálat nem fájdalmas.

A szakrendelésen dolgozó orvosok:

  1. Dr. Radnai Péter
  2. Dr. Csorba Eszter
  3. Dr. Szőts Mónika
  4. Dr. Rádai Ferenc
  5. Dr. Deme István
  6. Dr. Herceg Mihály
  7. Dr. Péterfi Anna
  8. Dr. Alföldi Viktória
  9. Dr. Lückl János

Oldal nyomtatásaOldal nyomtatása