Nagyobb térképre váltás

A kórház helye

A KÓRHÁZ KÖZPONTI TELEPHELYE

Megközelíthetőség gyalogosan

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Kaposvár belvárosában, a Tallián Gyula utca 20-32. sz. alatt helyezkedik el. A sétálóutcától 5 perc sétával el lehet érni a Fő utca, Németh István fasor, Tallián Gyula utca, Biczó Ferenc utca által körbevett intézményt. A központi betegfelvétel a Németh István fasori új bejáratnál található.

Megközelíthetőség busszal

A távolsági buszpályaudvarra érkezve a helyi járatú buszokhoz átsétálva, a 10-es autóbusszal közelíthető meg legkönnyebben az intézmény. A buszpályaudvartól három megállót kell utazni a kórház Tallián Gyula utcai bejáratáig.

Megközelíthetőség gépkocsival

A 67-es főútvonalon észak felől Kaposvárra érkezve a József Attila utcánál (a hipermarket kereszteződésénél) kell balra fordulni, ha dél felől érkezik, Szigetvár irányából, akkor ugyanebben a kereszteződésben jobbra kell fordulni. A körforgalomhoz érkezve a második kijáraton kell kihajtani, ahol a tábla jelzi a kórház irányát. Tovább haladva egyenesen kb. 1,5 km-re, a második forgalomirányító lámpa után, jobb oldalon található a kórház főbejárata, parkoló helyekkel a Németh István fasorban.

A 61-es főútvonalon Dombóvár felől érkezve Kaposvárra a Szent Imre utcai forgalomirányító lámpával ellátott kereszteződésnél kell balra fordulni, míg a Nagykanizsa felől érkezőknek ugyanitt jobbra kell fordulni. Tovább haladva egyenesen a következő lámpás kereszteződésnél ismételten balra kell fordulni, majd egyenesen haladva kb. 500 méter után jobbra található a kórház Németh István fasori főbejárata.

GPS: +46° 21′ 35.83″, +17° 47′ 50.29″