Köszöntő

Kedves Látogató!

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház minden munkatársa nevében köszöntöm az Intézmény honlapján.

A honlapon tájékozódhat a Kórház által nyújtott szolgáltatások köréről, betekintést nyerhet az intézmény történetébe, az eredményekbe. A weboldal segítséget nyújt Önnek abban, hogy hol találhatja a szakrendeléseket és azok milyen rendelési időben állnak az Ön szolgálatára. Bemutatja, hogyan közelítheti meg az intézményt, hogyan tájékozódhat legkönnyebben a központi épületekben, valamint a Kórház külső telephelyein. Amennyiben várólista alapján elvégzendő műtétre jegyezték elő, annak aktuális állásáról is tájékozódhat.

A honlap segít abban, hogy bizalommal fordulhasson a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház orvosaihoz és szakdolgozóihoz.

Minden nehézség ellenére a Kórház dolgozóinak, vezetőségének közös és határozott célja, hogy az európai színvonalú egészségügyi intézmény a térség minden lakosa, rászoruló betege számára a lehető legkorszerűbb technikával az elérhető legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsa.

Bízom benne, hogy a honlap segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatók mindazok a hasznos információk, amelyek megkönnyíthetik szolgáltatásaink igénybevételét, erősíthetik a számunkra legfontosabbat: a hozzánk fordulók bizalmát, megelégedettségét!

Jó böngészést, és mindenekelőtt minden látogatónknak eredményes gyógyulást kívánok!

Dr. Moizs Mariann

Főigazgató