Nagyobb térképre váltás

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség gyalogosan

A Kaposi Mór Oktató Kórház Kaposvár belvárosában a Tallián Gyula u. 20-32. sz. alatt helyezkedik el. A sétálóutcától 5 perc sétával el lehet érni a Fő utca, Németh István fasor, Tallián Gyula utca, Biczó Ferenc utca által körbevett intézményt. Központi betegfelvétel a Németh István fasori bejáranál taláható. (Északi tömb)

Megközelíthetőség busszal

A távolsági buszpályaudvara érkezve át kell fáradni a helyi járatú buszpályaudvart ahonnét a 10-es busszal közelíthető meg legkönyebben. A buszpályaudvartól a 3. megálló a kórház főbejárata.

Megközelíthetőség autóval

A 67-es főközlekedési útvonalon érkezve haladjon a Tesco és McDonald’s kereszteződéséig ott forduljon balra, Szigetvár felől jobbra. A körforgalomhoz érkezve hajtson át a körforgalmon (hajtson ki a második kijáraton), majd hajtson tovább 1,5km-t és jobbra található a kórház főbejárata.

A 61-es főközlekedési útvonalon Dombóvár felöl érkezve haladjon el Penny Market mellett, majd a következő kereszteződésnél forduljon balra aholis haladjon tovább egyenesen, majd forduljon balra a lámpás kereszteződésnél. Haladjon tovább 500 métert és jobbra található a kórház főbejárata

A 61-es főközlekedési útvonalon Nagykanizsa felöl érkezve a városba, forduljon jobbra a 67-es útvonal kereszteződésében (Füredi csomópont) majd haladjon a Tesco és McDonald’s kereszteződéséig ott forduljon balra. A körforgalomhoz érkezve hajtson át a körforgalmon (hajtson ki a második kijáraton), majd hajtson tovább 1,5km-t és jobbra található a kórház főbejárata.

GPS: +46° 21′ 35.83″, +17° 47′ 50.29″